top of page

"Conta'm una cançó" a Mallorca

Aquest cap de setmana hem presentat "Conta'm una cançó" a Palma i a Pollença i ha sigut una experiència fantàstica.Dissabte al matí a l'Espai Xocolat compartíem les cançons i les aventures d’en Martí i na Joana. Moltes nines i nins ens van acompanyar i vam passar-ho d'allò més bé cantant els dies de la setmana i dibuixant fruites de colors.
A la tarda, el teatret de la llibreria Drac Màgic es va omplir de nins plens d'il·lusió. Un espai amb molt d'encant per donar vida al conte. Ens vam sentir com a casa.
Diumenge a Pollença vam fer una de les presentacions més multitudinàries. El Club de Pollença va mobilitzar els seus socis per omplir la sala d'actes. Vam fer una gran rotllana per moure el dit, la mà i tot el cos amb "El Joan petit".Moltes a gràcies a totes i tots els que vau venir, especialment als més petits i a les entitats organitzadores: Xocolat, Drac Màgic i Club Pollença. Per aquestes presentacions hem comptat amb el suport del programa TalentIB de l'Institut d'Estudis Baleàrics i de la Fundació Baleària.

bottom of page